19 Kasım 2011 Cumartesi

Fiyat Performans Serisi: Primus Termos Bardak

Bir bardağa bu kadar para verilir mi? Çok kahve içen biriyseniz ve performansını da düşünürseniz verilebiliyor.

Kullanan arkadaşlarımdan ve mağazada çalıştığım dönemde kullanan müşterilerden aldığım pozitif yorumlardan (tabi bir de hergün okulda kıytırık nescafe kahvesine verdiğim 1.25 TL den) sonra gittim bende bir tane aldım. Bir kaç gündür kullanmaktayım ve inanılmaz memnunum. Bu termos bardağı diğerlerinden ayıran ve fiyat farkını yaratan özelliği sızdırmaz olması, ter çevrilsede yan dursada sızdırmıyor. Açıklamasında yan taşımaya musait değildir diye bir ibare bulunuyor ancak bunu galiba ne olur ne olmaz biz riski üzerimizden atalım diye yazmışlar zira, termosu açmak için üzerinde bir çıtçıt düğmesi var, yanlışlıkla çantanızdaki herhangi bir cisim buna basıp açabilir.

Ben çantamın içindeki bir bölmeye dik bir şekilde yerleştirerek taşıyorum, Laptop veya telefonu riske atmaya değmez.

Sıcak tutma performansına gelirsek termos kısmı oldukça başarılı, en fazla ısıyı doğal olarak yalıtımı en zayıf olan kapaktan kaybediyor, bilimsel veriler olmamak kaydıyla soğuk sayılabilecek bir günde 0.4 ml kahve 4 saat kadar içilebilecek derecede sıcak kalabiliyor.

Okula, işe giderken evden çıkmadan hazırlanacak bir filtre kahve ile yakın zamanda verdiğim 45 TLyi çıkaracağıma inanıyorum. :) (40TL/(1,25TL*3)=~11+Filtre kahve fiyatı+Elektrik masrafı=~25 Günde masrafı çıkacak gibi)

Bardağın gözüme çarpan tek eksisi, üst kısmının (kapağa denk gelen kısmında) boyasının çok küçükte zamanla olsa soyulması.

3 Yorum:

kamøløsø dedi ki...

YKM de iade ettiğim ürünün aynısından kalmayınca ve para iadesi de alamayınca mecburen 40 tl ye buna benzer bir termos bardak almıştım. Çok gereksiz olduğunu düşünüyordum ama bir haftadır içtiğim nefis çayların&kahvelerin değeri bardağın parasını çıkarmış durumda. (bizim okulda kahvenin 3 tl olduğunu düşünürsek)
Stanley marka bardakla tutacak yer de var.
http://www.flickr.com/photos/yoldaorg/6378070385/
Bloguna harika yazılar yazıyorsun. Keyifle izliyorum. :)
Görüşmek üzere!
Ümit

Caguta dedi ki...

Stanley de iyi bir markadir, dagda kullandigim bardagin markasi :)

Yazilar konusunda tesekkur ederim, soylediklerin karsilikli, aynen bende senin yazilarini bir cirpida okuyorum, son geziyi de merakla bekliyorum.

Unknown dedi ki...

Hakmardan markasız bardak termos aldım ama ben çorba için kullanıyorum bazen unutuyorum öğlenleyin açıyorum sıcacık kaç paramı verdim 14,50 tl.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...